Mijn doel is;

mensen helpen om meer uit het leven te halen. Meer doen wat voor jou belangrijk is. Om deze levenskracht te stimuleren, bied ik verschillende trajecten aan. Je beweegt het lichaam (fysiek) en stimuleert het denken (mentaal). Daarmee creëren we meer vrijheid, verbind je je met je omgeving en maak je gebruik van jouw sterke eigenschappen. Bij elk traject reik ik tools aan. Ik help je je het beste uit jezelf naar boven te halen. Het resultaat is dat je je energiek voelt. Je bent gemotiveerd om doelen te stellen en moeite te doen die te halen. Bovendien ben je veerkrachtig genoeg om met de dagelijkse ups en downs om te gaan.

Eerlijk

Ik wil er graag zijn voor mijn cliënten. Ik verkoop geen wonderen of snelle oplossingen. Ik wil niet hypen maar vooral helpen.

Onderbouwd

Ik probeer zo goed als mogelijk de wetenschap te volgen betreffende mijn aanpak. Ik beperk me niet tot één studie  maar werk ik zoveel mogelijk vanuit het beste wetenschappelijke bewijs, met de minste aannames.

Kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen  sta ik geregistreerd bij de Beroepsvereniging voor vitaliteitsprofessionals, BOvV. Ik volg jaarlijks verplichte bijscholingen bij het kennisinstituut voor vitaliteit, Chivo te Utrecht. Zo nodig is er contact cq. samenwerking met huisarts, fysiotherapeut, Psycholoog en andere zorgprofessionals in het belang van mijn cliënten.

 

 

Waar sta jij in het leven?

1. Verkennen

Voordat je met jezelf aan de slag gaat, maak je de balans op. Waar sta je op dit moment in het leven?
lees meer

2. Veranderen

Om te veranderen moet je in beweging komen. Dat kan spannend, vermoeiend of zelfs pijnlijk zijn. Het vraagt moed.
lees meer

3. Volhouden

Regelmaat, Ritme en Rust zijn de ingrediënten die je helpen om nieuwe gewoontes vol te houden.
lees meer