Al dertig jaar werk ik als coach en trainer. Ik heb veel mensen zien groeien naar een vitaler leven. Maar ik zie ook veel mensen die blijven hangen in een dagelijkse overleefstand. Zij vinden het moeilijk veranderingen vol te houden of om het geleerde toe te passen. Jammer, want ze hebben immers wel de eerste stap gezet. De wil om te veranderen is er. Als vitaliteitsprofessional help ik die mensen door te zetten. Voor hen ben ik de spreekwoordelijke stok achter de deur.

Mijn dag begint goed met een rondje hardlopen richting de opkomende zon. Dat geeft me energie. Ik voel me vitaal, creatief en sterk. Mijn dag verloopt bijna als vanzelf.

Individueel of in groepsverband

Ik geef individuele trainingen aan ambitieuze, drukbezette mannen en vrouwen vanaf 40 jaar die naar balans zoeken tussen werk en privé. Daarnaast geef ik coaching en trainingen in groepsverband, al dan niet op de werkvloer. Om goede resultaten te behalen deel ik wetenschappelijk onderbouwde kennis en maak ik gebruik van bestaande, zichzelf bewezen coaching tools.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals (BOvV).