Beter leven…

Als vitaliteitsprofessional zet ik mensen mentaal en fysiek  in beweging. Ik begeleid mensen met het meer leiding kunnen nemen in bijvoorbeeld hun persoonlijke privé- en werksituaties. In ons leven kunnen we te maken krijgen met tegenslagen. Zoals een echtscheiding, onverwacht ontslag, ziekte en verlies. Of we zijn juist bezig met het realiseren van grootse ambities zoals het opstarten van een eigen bedrijf, een nieuw huis kopen, een wereldreis plannen of gezonde veranderingen in je leefstijl volhouden.
Het zijn alledaagse situaties, die vragen om inzichten en kennis van je vaardigheden, alsmede van je valkuilen.

Om op een goede manier hiermee om te kunnen gaan, vraagt een stukje leiderschap over jezelf. Dat vraagt inzichten over jouw persoonlijke waarden, sterke eigenschappen en vuilkuilen. Leiding nemen over jezelf vraagt ook specifieke vaardigheden zoals het kunnen focussen, omgaan met stress en emotie, jezelf kunnen blijven motiveren bij tegenslag.

In het ‘Beter leven’ programma ga je leren en  persoonlijk groeien. Je krijgt inzichten waardoor je bewuster kunt handelen in specifieke situaties die zich voor kunnen doen in het leven. Het gaat niet, zoals in vele andere coachtrajecten, de zoektocht naar naar gelukkig zijn, maar juist naar die zaken die je leven juist zinvol maken. Je leert ook de andere kant zien zoals die momenten dat je even over het leven struikelt om vervolgens te leren hoe je kan leren te accepteren en vervolgens te herstellen.

Gezonde gewoontes

Betekent gezonde dingen doen( of ongezonde dingen achterwege laten), zonder daar bewust over na te hoeven denken. In onze opvoeding kregen we al vaak te horen om bijvoorbeeld niet te snoepen voor het eten of meer te bewegen ipv. langdurig beeldscherm kijken of op tijd naar bed gaan. Maar op de een of andere manier zijn die opvoedingsaanwijzingen niet echt blijven hangen.
Aangezien ons gedrag bepaalt wordt uit 95% van onze gewoontes kan het het lastig zijn om te veranderen. Aandacht voor motivatie, focus, wilskracht, impulscontrole en volhouden zijn dan ook de belangrijke onderwerpen om te kunnen veranderen naar meer gezondere beweeg-, eet- en ontspanningsmomenten.

Fysiek in beweging
met fysieke coaching en persoonlijke training

Een belangrijk onderdeel in het nastreven van een beter leven is vooral in beweging zijn. Dit kan met fysiek coachen als je bijvoorbeeld met zittende-praatsessies  niet zoveel hebt. Bewegen kunnen we ook doen om even lekker je hoofd leeg te maken als je al zoveel aan je hoofd hebt.
Met persoonlijke training ga je je vooral fitter maken door middel van functionele oefeningen gericht op je werk of als ondersteuning een gezonde leefstijl in gevarieerde sessies.

Gratis kennismaken!
Maak nu een gratis, vrijblijvende kennismaakafspraak hoe dit voor jou kan werken.

Coaching

Bewegen / Trainen

Zakelijk

Hoe vitaler de ondernemer en werkgever, hoe daadkrachtiger en energieker de organisatie.