ViFo op GezondeFitheid
Met focus op goed bewegen en volhouden

Nu in het najaar op dinsdagmorgen en dinsdagavond
Training binnen/buiten
Informeer naar de mogelijkheden

https://petervanlit.nl/verhalen/vifofit/

 

Van goed naar een best leven…

Als vitaliteitsprofessional zet ik mensen mentaal en fysiek  in beweging. Ik begeleid mensen met het meer leiding kunnen nemen in bijvoorbeeld hun persoonlijke privé- en werksituaties. In ons leven kunnen we te maken krijgen met tegenslagen. Zoals een echtscheiding, onverwacht ontslag, ziekte en verlies. Of we zijn juist bezig met het realiseren van grootse ambities zoals het opstarten van een eigen bedrijf, een nieuw huis kopen, een wereldreis plannen of gezonde veranderingen in je leefstijl volhouden.
Het zijn alledaagse situaties, die vragen om inzichten en kennis van je vaardigheden, alsmede van je valkuilen.

Persoonlijk leiderschap

Om op een goede manier hiermee om te kunnen gaan, vraagt een stukje leiderschap over jezelf. Dat vraagt inzichten over jouw persoonlijke waarden, sterke eigenschappen en vuilkuilen. Leiding nemen over jezelf vraagt ook specifieke vaardigheden zoals het kunnen focussen, omgaan met stress en emotie, jezelf kunnen blijven motiveren bij tegenslag.

In mijn Goed-Beter-Best leven programma ga je vooral leren en persoonlijk groeien. Je krijgt inzichten waardoor je bewuster kunt handelen in specifieke situaties die zich voor kunnen doen in het leven. Het gaat niet, zoals in vele andere coachtrajecten, de zoektocht  naar een gelukkig leven, maar juist naar die zaken die je leven juist zinvol maken. Je gaat ook die andere kant zien, zoals die momenten dat je even over het leven struikelt om vervolgens te leren hoe je kan leren  accepteren om zo vervolgens te kunnen herstellen.

Persoonlijke training

Mensen in beweging zetten is een grote passie van mij. naast het eerder genoemde mentale stuk ben ik ook graag fysiek in de weer met mijn klanten. Met mijn jarenlange ervaring weet ik ook dat het belangrijk is om goed en veilig te beginnen. Vandaar het onderscheid in goed bewegen, met uitleg over de juiste beweeguitvoeringen en houding richting Fit trainen. In Fit trainen wordt  er meer belast  met met uitdagende oefeningen voor een goede core stabiliteit, uithoudingsvermogen en kracht.
Daarnaast is er nog functioneel trainen waar we op maat met gerichte oefeningen en trainingen voorbereiden op specifieke uitdagingen in je  werk, sport of hobby.

De coaching en trainingen vinden o.a plaats in Middelburg en Burch Haamstede. 
Binnen mijn aanpak zijn er mogelijkheden te kiezen voor voorkeurlocaties. Naast twee praktijken in Middelburg en in Burch Haamstede kunnen we er ook voor kiezen naar een zelf gekozen locatie. We kunnen afspreken in de natuur, in het bos, op het strand, in de polder. We kunnen ook afspreken in een binnen locatie waar we kunnen trainen of in alle rust werken aan je vitaliteit.

Structureel aanbod;

Vitaliteitscoaching : ‘Goed leven’
Stresscoaching : ‘Yes, ik kan stress’
Verandercoaching:  ‘ViFo’
Persoonlijke training Goed bewegen/Fit trainen: ‘Ptr’

 

 

Coaching

Bewegen / Trainen

VifoFit Groepstraining/coaching

Verandering begint met ViFo

Je staat op het punt in beweging te komen! Een goede keuze! Met een gemotiveerde bereidheid en regelmaat heb je al een goede stap gezet. Met daarbij de juiste tools en vaardigheden om goed te kunnen veranderen zet je een stevige stap naar duurzame verandering richting een vitaler en gezonder leven. Nu in het najaar komt er weer een nieuwe ViFo groep.

ViFo-plan
Het avontuur van ViFo begint met een intake. Samen maken we een vitaliteitsscan die laat zien hoe het op dit moment gesteld is met jouw vitaliteit. Leef je of sta je in de overleefstand? Verder kijken we naar jouw wensen en veranderdoelen. Zijn die haalbaar? Dit vatten we samen in een persoonlijk ViFo-plan dat dient als leidraad tijdens het hele programma.

ViFo alleen of in een groep
Uiteraard kan je een-op-een met mij aan de slag. Je kunt er ook voor kiezen om in een (kleine) groep het programma te volgen. Dat heeft een aantal voordelen zoals de spreekwoordelijke stok achter de deur. Daarnaast motiveren deelnemers in een groep elkaar, ze wisselen ervaringen uit en last but not least: het is gezellig.

ViFo fysiek en mentaal
Bij alle onderdelen van het programma werken we aan fysieke (lichamelijke) en mentale (geestelijke) vitaliteit. We komen in beweging. Niet per se met het doel je conditie te verbeteren, maar ook om je mentale weerbaarheid te vergroten. Immers, een soepele geest gaat makkelijker om met stress en mentale kracht versterkt je gevoel van eigenwaarde, je zelfvertrouwen en daadkracht.

ViFo voordelen
• Stok achter de deur!
• Persoonlijke groei in kunnen veranderen en volhouden!
• Flexibel omgaan met stress en tegenslag!
• Structureel veranderen en volhouden van gewoontes!
• Energiek en fit worden!


Groep 3-5 personen (3 maanden)
Wekelijks trainen/coaching € 95,00 per maand


Deelname/aanmelding
Belangstelling voor het ViFo programma? Bel 06 2871 4288 voor een kennismakingsgesprek.

Zakelijk

Hoe vitaler de ondernemer en werkgever, hoe daadkrachtiger en energieker de organisatie.