Fysiek en mentaal in beweging

Als vitaliteitscoach zet ik mensen fysiek en mentaal (weer) in beweging. Ik begeleid mensen met het leiding nemen in persoonlijke privé- en werksituaties.  We kennen allemaal wel fases in ons leven waarin we moeten herstellen van tegenslag zoals een echtscheiding, gedwongen ontslag bij een reorganisatie of verlies van een naaste of fases waar we bezig zijn met het realiseren van ambitieuze plannen zoals het starten van een onderneming, het kopen van een nieuw huis of gezonde veranderingen in je leefstijl.

Om hier op een goede manier mee om te kunnen gaan vraagt leiding nemen over jezelf. Dat vraagt nieuwe inzichten over persoonlijke waarden, sterke eigenschappen of vuilkuilen. leiding nemen vraagt ook specifieke vaardigheden zoals het kunnen focussen, omgaan met stress, jezelf motiveren of beter volhouden.

In het intakegesprek kijken we o.a. naar jouw wensen en gewenste resultaten. Vanuit die inzichten kijken we naar het best passende traject voor jou. Met meer uit het leven (bedrijf, werk en privé) halen kies je voor een vitaliteitstraject. Om je gezond, fit en sterk te voelen  kies je voor een GezondFit traject.  Wil je graag zowel mentaal en fysiek aan de slag met extra verdieping betreffende leefstijlonderwerpen, dan kies je voor een compleet traject.

Vitaliteit

Vitale mensen hebben de kracht, de wil en het vermogen om op een positieve manier in het leven te staan. Ze weten wat ze werkelijk wensen en maken zich weinig zorgen. Vaak geloven ze in hun eigen kunnen en denken in mogelijkheden. Ze ontspannen en reflecteren bewust.
Met vitaliteitscoaching streven we naar het verhogen van jouw eigen effectiviteit, focus en veerkracht.

GezondFit

Belangrijk in jezelf vrij voelen is de mate van fysieke vrijheid. Hoe minder de klachten des te meer kunnen we uit het leven halen. Maar ook met regelmatige pijn willen we het er het beste van maken. Stap voor stap komen we in beweging met de juiste belastbaarheid. Van gezond bewegen, goed bewegen naar Fitter worden.
Met de GezondFit trainingen streven we naar functioneel en verantwoorde beweeg- en trainingssessies voor een duurzaam resultaat.

Gratis kennismaken!
Maak nu een gratis, vrijblijvende kennismaakafspraak hoe dit voor jou kan werken.

Coaching

1-op-1, online, face to face, gaan we op maat samen verkennen wat je zou kunnen en willen veranderen en hoe je dat vol kunt houden.

Bewegen / Trainen

Ivm de RIVM coronamaatregelen zijn er voorlopig geen groepen actief.

Zakelijk

Hoe vitaler de ondernemer en werkgever, hoe daadkrachtiger en energieker de organisatie.