Ik help je letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen om op duurzame wijze het beste uit jezelf naar boven te halen. Je bent gemotiveerd om doelen te stellen en moeite te doen die te halen. Bovendien ben je veerkrachtig genoeg om met de dagelijkse ups en downs om te gaan.
Het uiteindelijke resultaat is dat je je vitaler, gezonder en fitter voelt en ook nog eens beter kunt volhouden.

Vitaliteit

Vitale mensen hebben de kracht, de wil en het vermogen om op een positieve manier in het leven te staan. Ze weten wat ze werkelijk wensen en maken zich weinig zorgen. Vaak geloven ze in hun eigen kunnen en denken in mogelijkheden. Ze ontspannen en reflecteren bewust.
Met vitaliteitscoaching streven we naar het creëren van een goed leven of te wel een autonoom leven met voldoende zingeving.

Gezondheid

Met het preventief helpen betreffende een goede gezondheid richt ik me met de begeleiding op een bewuste en gezonde leefstijl. Op coachende wijze bespreken we het maken van gezonde keuzes betreffende ons eten, bewegen en ontspanning. Hiermee verkleinen we de kans op het krijgen van leefstijl gerelateerde klachten zoals bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, diabetes en artrose.
Bij gezondheidscoaching streven we naar het creëren van een gezonder leven waarin we de kans op ziek worden meer proberen te verlagen en levenskwaliteit te verhogen.

Fitheid

Fitter worden begint eerst met het vergroten van je fysieke vrijheid. Of te wel een goede start maken met de juiste houding en beweeguitvoeringen. Daarna ga je aan de slag met het prikkelen van je fysieke gesteldheid qua stabiliteit, kracht en conditie.
Met fittraining streven we naar het creëren van een fitter leven. Het lichaam beter belastbaar maken om sneller te kunnen herstellen en de spier- en botconditie te behouden.

Gratis kennismaken!
Maak nu een gratis, vrijblijvende kennismaakafspraak hoe dit voor jou kan werken.

Coaching

1-op-1, online of face to face met voldoende afstand, gaan we op maat samen verkennen wat je zou kunnen en willen veranderen en hoe je dat vol kunt houden.

Bewegen / Trainen

Ivm de RIVM coronamaatregelen zijn er voorlopig geen groepen actief.

Zakelijk

Hoe vitaler de ondernemer en werkgever, hoe daadkrachtiger en energieker de organisatie.