Beter leven met Peter

Als vitaliteitsprofessional zet ik mensen mentaal  in beweging. Ik begeleid mensen met het leiding nemen in persoonlijke privé- en werksituaties. In ons leven kunnen we allemaal te maken krijgen met tegenslagen. Zoals een scheiding, ontslag, ziekte, verlies. Of we zijn juist bezig met het verwezenlijken van ambities als een eigen bedrijf opstarten, een nieuw huis kopen, een grote wereldreis maken of gezonde veranderingen in je leefstijl volhouden.
Het zijn allerlei alledaagse situaties, die vragen om inzichten en kennis van je talenten, maar ook van je valkuilen.

Om hier op een goede manier mee om te kunnen gaan vraagt leiding nemen over jezelf. Dat vraagt nieuwe inzichten over persoonlijke waarden, sterke eigenschappen of vuilkuilen. leiding nemen vraagt ook specifieke vaardigheden zoals het kunnen focussen, omgaan met stress, jezelf motiveren of beter volhouden.

In het ‘Beter leven met Peter’ programma ga je persoonlijk groeien. Je krijgt inzichten waardoor je bewuster kunt handelen in specifieke situaties die zich voor kunnen doen in het leven. Het gaat niet, zoals in vele andere coachtrajecten het zoeken naar geluk en je passie, maar juist ook over die momenten dat je over het leven struikelt en hoe je daar het best mee kan omgaan en van herstellen.

Fysiek in beweging 

Een belangrijk onderdeel in het nastreven van een beter leven is in beweging zijn. Dit kan met fysiek coachen als je bijvoorbeeld met praatsessies  niet zoveel hebt. Bewegen kunnen we ook doen om even lekker je hoofd leeg te maken in de vorm van spelen.
Met in beweging komen kunnen we ons ook fitter maken. In de GezondFit trainingen gaan we vooral ook trainen met functionele oefeningen en gevarieerde sessies voor een betere conditie.

Gratis kennismaken!
Maak nu een gratis, vrijblijvende kennismaakafspraak hoe dit voor jou kan werken.

Coaching

Bewegen / Trainen

Ivm de RIVM coronamaatregelen zijn er voorlopig geen groepen actief.

Zakelijk

Hoe vitaler de ondernemer en werkgever, hoe daadkrachtiger en energieker de organisatie.