Verandering begint met ViFo

 Je staat op het punt in beweging te komen! Een goede keuze! Met een gemotiveerde bereidheid en regelmaat heb je al een goede stap gezet. Met daarbij de juiste tools en vaardigheden om goed te kunnen veranderen zet je een stevige stap naar duurzame verandering richting een vitaler en gezonder leven. Nu in het najaar zijn er weer een nieuwe ViFo groepen.

ViFo-plan

Het avontuur van ViFo begint met een intake. Samen maken we een vitaliteitsscan die laat zien hoe het op dit moment gesteld is met jouw vitaliteit. Leef je of sta je in de overleefstand? Verder kijken we naar jouw wensen en veranderdoelen. Zijn die haalbaar? Dit vatten we samen in een persoonlijk ViFo-plan dat dient als leidraad tijdens het hele programma.

ViFo in een groep

Uiteraard kan je een-op-een met mij aan de slag. Je kunt er ook voor kiezen om in een (kleine) groep het programma te volgen. Dat heeft een aantal voordelen zoals de spreekwoordelijke stok achter de deur. Daarnaast motiveren deelnemers in een groep elkaar, ze wisselen ervaringen uit en last but not least: het is gezellig.

ViFo fysiek en mentaal

Bij alle onderdelen van het programma werken we aan fysieke (lichamelijke) en mentale (geestelijke) vitaliteit. We komen in beweging. Niet per se met het doel je conditie te verbeteren, maar ook om je mentale weerbaarheid te vergroten. Immers, een soepele geest gaat makkelijker om met stress en mentale kracht versterkt je gevoel van wilskracht, daadkracht en focuskracht.

 ViFo voordelen

  • Stok achter de deur!
  • Persoonlijke groei in kunnen veranderen en volhouden!
  • Flexibel omgaan met afleidingen!
  • Structureel veranderen en volhouden van gewoontes!
  • Energiek en fit worden!

 

Deelname in kleine groep (3 maanden)

Wekelijks trainen in klein groepje                                              € 195 (12 sessies)
Wil je extra focuscoaching erbij                                                  € 395 (wekelijks trainen + 6 focussessies)

 

Deelname/aanmelding

Belangstelling voor het ViFo programma? Bel 06 2871 4288 voor een kennismakingsgesprek.