Gedurende de zomer is er een mooie kennismakingsactie voor jezelf of iemand anders: in actie komen om op een avontuurlijke wijze kennis te maken met mijn fysieke & mentale coachingsactiviteiten voor een vitale en gezonde stijl van leven.

‘ZOMAAR’ klinkt als heel vrijblijvend en doelloos ergens aan beginnen. Maar uiteindelijk heeft iedereen wel bepaalde wensen omtrent zijn of haar vitaliteit cq, gezondheid. En het realiseren van die wensen stel je vaak – om wat voor reden dan ook – steeds maar weer uit. Tijdens deze zomeractie krijg je de nodige inspiratie en motivatie om een goede start te maken met het volhouden van een vitale en gezonde leefstijl.

Met mij als coach, inspirator en motivator, ga je aan de slag op een locatie in de natuur. Bijvoorbeeld door het een stevige wandeling in het bos, een uitdagende bootcamp op het strand, een rustige duurloop langs de voedlijn of gewoon een ontspannend kopje koffie in een groene omgeving, al naar gelang jouw voorkeur. Tijdens dat actief bezig zijn in de natuur ontdek je je persoonlijke veranderwensen en bespreken we hoe je die blijvend kunt realiseren. Aan het eind van de sessie krijg je tips mee naar huis.

Zomaar actie 2020

Door ZOMAAR ergens te beginnen, zet je je eerste daadkrachtige stappen naar meer. Is dat wat je altijd al wilde en kwam je er maar niet toe? Maak dan gebruik van mijn ZOMAAR actie.
Voor €59,50 (normaal €87,50) gaan we ruim een uur op avontuur. Wil je wat meer tijd dan kun je voor €149,50 drie actieve sessies van ruim een uur op avontuur.

Wil je jezelf of iemand verrassen met deze avontuurlijke ‘Zomaar’ actie neem dan contact op via info@petervanlit.nl 

Extra inspiratie:
Om je wellicht nog iets meer te inspireren kijk dan naar onderstaande filmpje die ik onlangs gemaakt heb ter inspiratie van deze Zomaar actie.