Herken je dit?

  • Je komt dagelijks na je werk uitgeput thuis.
  • Voor je gevoel is elke werkdag hetzelfde.
  • Je mist de daadkracht om echt door te pakken naar een andere baan.
  • Bij tegenslag mis je zo nu en dan de veerkracht je snel te herpakken.
  • De meeste ochtenden word je niet energiek wakker.

Binnen ons werkzame leven krijgen we allemaal wel eens te maken met struikelingen en tegenslag wat ten koste kan gaan van onze bevlogenheid, motivatie en onderlinge verstandhouding met anderen. Deze tegenslagen kunnen ervoor zorgen dat je op het eind van de dag uitgeput thuiskomt. Als je er te lang mee blijft rondlopen kan het je stiekem een bore-out opleveren of je ontwikkelt zelfs depressieve klachten.

Aan de andere kant zijn er binnen het werkzame leven ook momenten dat het leven je juist toelacht. Met mooie promoties, goede verdiensten, uitdagende projecten, kan het je zomaar voor de wind gaan. Zo goed zelfs dat je te weinig tijd neemt om je successen te vieren. Kortom situaties die je gedurende je werkzame leven kunt tegenkomen. Om goed en flexibel met deze situaties om te kunnen gaan vraagt veerkracht. Om veerkracht te verkrijgen en toe te kunnen passen, heb je specifieke inzichten en zelfkennis nodig van je talenten, persoonlijke waarden en valkuilen.

Drie expertises

In ons veerkrachtig vooruit programma laten we je groeien om zo meer persoonlijke leiding te nemen. Je krijgt inzichten en tools waarmee je leert onderhandelen, met jezelf en anderen. Je leert omgaan met tegenslagen en weet hoe je daadkrachtiger kunt gaan doorpakken. Dit kan allemaal positief bijdragen bij het zoeken en vinden van een (nieuwe) baan c.q., functie.

Werkcoach

Herbert Dettingmeijer is met zijn jarenlange ervaring in loopbaanbegeleiding ‘up to date’ in de huidige arbeidsmarkt. Hij is de aangewezen persoon die je kan helpen met het vinden van een baan die bij jou past en met de juiste stappen zetten in je carrière . Doormiddel van specifieke werkcoaching brengt hij jouw persoonlijke werkkwaliteiten en werktalenten in kaart, zodat je zorgvuldige overwegingen en beslissingen kunt nemen en zo je talenten optimaal benut.

Vitaliteitsprofessional

Peter van Lit zet je vitaal en fysiek in beweging met het helpen richting geven van jouw authentieke zelf. Zo leer je hoe je met meer kennis over jouwzelf de eigen effectiviteit en focus kan laten toenemen. Waarmee je bijvoorbeeld beter kunt omgaan met stress of meer balans kunt houden in je werk/privé situatie.
Daarnaast kunnen dilemma’s, stress en werkhouding je ook fysieke ongemakken geven. Met aandacht voor een goede werkhouding en fitheid kom je ook lekkerder in je vel.

Jijzelf

De spil binnen het veerkrachtiger werken en leven. Met de kennis over jezelf aangevuld met onze coaching en de  nieuwe tools, zorgen wij met elkaar ervoor, dat jij zelf de leiding kan nemen over jezelf, waarmee je goed kan handelen bij het vinden van de juiste richting naar een goed en werkzaam leven.

Vrijblijvende folder

Heb jij ook zo’n gevoel dat je even wat extra power nodig hebt, als een steun in de rug voor terugkeer in je oude functie, voor een nieuwe baan, een andere functie of meer passie in je leven? Vraag dan hier de folder ‘Veerkrachtig vooruit’ aan.

Herbert Dettingmeijer
via 0118-616121 of info@wende.nl

Peter van Lit
info@petervanlit.nl