Nieuw in Middelburg

Ervaar de kracht van sportieve vitaliteit
Boek een sessie in onze Sport&Vitaliteitsloods in Ramsburg in Middelburg.

Sportieve vitaliteit

Ben je op zoek naar een gezonde en gelukkige levensstijl? Met sportieve vitaliteit werk je aan een heldere geest en een ontspannen lichaam. Omdat je in balans bent, ervaar je minder stress en voel je je gezonder. Bovendien stimuleert sportieve vitaliteit je emotionele veerkracht en verhoog je, je zelfregie. Daag jezelf uit in een van onze sessies en voel hoe je kracht en energie toenemen.

Vitaliteit en bewegen

Bij onze sportieve vitaliteitssessies is de kans groot dat de coach je allerlei vragen stelt terwijl je oefeningen doet. Zo daag je jezelf niet alleen fysiek, maar ook mentaal uit. Denk aan energieke wandelingen, uitdagende sport- en speloefeningen of boksen. De combinatie lichamelijke en geestelijke inspanning haalt het beste in jou naar boven en je energie krijgt een boost. Om het nog persoonlijker te maken, stemmen we het hele pakket uitsluitend op jou af.

Sporten

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor puur sportieve activiteiten. Onder deskundige begeleiding stimuleren we je om in beweging te komen. Ter preventie van blessures, plezier in bewegen (terug)krijgen of om simpelweg meer energie en fitheid te ervaren. We geven ook sportlessen ter voorbereiding op uitdagingen als hardlopen, lange fietstochten of stevige bergwandelingen.

Beste advies

Het begint allemaal met een vrijblijvende kennismaking en een grondige startscreening, voor het beste advies. Wil je na ons voorstel aan de slag dan kan dat via een traject of op ad-hoc basis. Coaching en Training kan in onze sfeervolle, sport & vitaliteitsstudio of lekker buiten in de polder. Alles volledig afgestemd op jouw doelen, wensen en persoonlijke voorkeuren.

Mogelijkheden en tijden

Advies, coaching en training via een traject of op ad-hoc basis, 30 minuten of 60 minuten kun je nu boeken per mail (binnenkort online te boeken).
De Sport & Vitaliteitsloods is te vinden aan de Oostperkweg 11 te Middelburg.