Hoe staat het met jouw plannen dit komende jaar?

Januari is de maand van goede voornemens. De één loopt ermee te koop en de ander houdt zijn nieuwe doelen voor zich. Toch geven we er meestal na pakweg tien dagen de brui er aan. We vallen terug in oude patronen. Blijkbaar is het moeilijk goede voornemens te laten slagen. Maar met ondersteuning van de ‘LKKR vitaliteitsleidraad’ is dat ineens een stuk eenvoudiger.

LKKR… injevel 2024

De meeste dagelijkse handelingen voeren we uit op de automatische piloot. Aankleden, douchen, op de fiets naar het werk. Je hoeft er niet eens bij na te denken. Prettig, maar als je iets wilt veranderen is dat tegelijkertijd moeilijk. Ons brein is namelijk liever lui dan moe. Het kost veel energie om doorgesleten patronen aan te pakken. Wil je toch gewoontes doorbreken dan zul je daar heel bewust mee bezig moeten zijn. En als we te druk zijn met van alles, een drukke baan, ons gezin, de zorg voor ouders, dan is het niet verrassend dat je na een aantal dagen je goede voornemens in de koelkast zet. Het brein wil zoveel mogelijk balans en gaat gezeur uit de weg.

Samen aan de slag met de ‘LKKR vitaliteitsleidraad’

Gelukkig staan er twee experts klaar voor het bereiken van je doel(en). Jij als expert van jezelf en ik als expert in het beste in jou naar boven halen. Als vitaliteitskundige werk ik met motivatie, energie en stresscoaching. Ter ondersteuning ontwikkelde ik de ‘LKKR vitaliteitsleidraad’. Een prachtig hulpmiddel waarmee we samen aan de slag gaan. Maar jij bepaalt. Jouw persoonlijke voorkeuren zijn leidend. Wil je sporten, dan passen we dat toe in het schema. Ben je iemand die graag naar buiten gaat, dan zoeken we de natuur op. Wil je liever onder het genot van een kop koffie in gesprek, dan kan dat ook.

 LKKR

LKKR staat voor Luisteren naar je lichaam, Koesteren van je waardevolle talenten, Kaderen van je waarden en doelen en Rust in je hoofd en lichaam. De ‘LKKR vitaliteitsleidraad’ is je gids bij het bereiken van al je doelen.

 

Wil jij ook kennismaken met deze leidraad? Neem contact op en ik informeer je vrijblijvend over deze handige en effectieve leidraad. Dit kan bij mij in de vitaliteitsstudio of online.