Inspireren, motiveren en activeren

Als vitaliteits-ZZP’r sta je ‘altijd aan’. Waar je ook bent. Bezig met de vraag hoe inspireer, motiveer en activeer je mensen naar een goed en fijn leven. Het leven is één grote inspiratiebron. Wat je leest, ziet, hoort en voelt om je heen.

Vragen in beeld brengen

In mijn werk waarin ik dagelijks vele mensen ontmoet, heeft ieder mens zijn wensen en uitdagingen. Vragen waar ik veel van leer en die vervolgens weer mee kan nemen naar mijn volgende afspraken.
Creativiteit is één van mijn belangrijkste kernwaarde. Al die vragen en wensen probeer ik met de mensen fysiek en mentaal aan te pakken. Persoonlijk vind ik het voor mijzelf uitdagend voorbij komende beelden vast te leggen in een foto om daar vervolgens een inspirerend verhaal van te maken.

Met onderstaande video deel mijn Leven lang, lekker in je Vel verhaal met eigen beelden die ik in afgelopen maanden heb gemaakt. Beelden die mij een inspirerend en motiverend gevoel geven.
Zo hoop ik jullie ook te inspireren naar een leven lang lekker in je vel met de nodige fysieke flexibiliteit en mentale weerbaarheid.

Veel plezier!