De tijd van oliebollen, knallende kurken en aftellen komt er weer aan. Het nieuwe jaar begint. Tijd om vooruit te blikken. Je lijstje met nieuwe voornemens ligt misschien al klaar. Maar, zo’n nieuw jaar is ook een goed moment om terug te kijken. Heb je gedaan wat je je vorig jaar hebt voorgenomen? Zijn je dromen, doelen en plannen werkelijkheid geworden?

Twaalf dagen houdbaar

In januari spreken we vaak veel voornemens uit. We hebben er weer zin in! Maar hoe we ook ons best doen, de realiteit vertelt ons steeds weer dat deze wilde plannen een beperkte houdbaarheid hebben. Zo’n dag of twaalf. Half januari is het weer het oude liedje. Dan nemen de ingesleten gewoontes het weer over. Je stapt weer in de valkuilen die je eigenlijk al lang kent van jezelf. De grote vraag is: hoe zorg je ervoor dat je er dit jaar niet intrapt? Dat je het komend jaar wel aan je wensen en doelen toekomt?

Tijd voor reflectie

Misschien heb je de lat voor jezelf te hoog gelegd. Als je doelen onhaalbaar zijn, is het onmogelijk ze vol te houden. Daarom is het tijd voor reflectie. Terugblikken op wat er is gebeurd kan je helpen. Wat ging er het afgelopen jaar goed? Wat niet? Hoe komt het dat je de voornemens niet volhoudt? Door jezelf regelmatig een spiegel voor te houden vergroot je je zelfkennis. Je krijgt meer zicht op de keuzes die je maakt en zo voorkom je dat je doelen, dromen en ambities niet kunt waarmaken.

Het nieuwe jaar anders beginnen

Dat moet anders. Met de speciale GOED2022 workshop pakken we januari bij zijn lurven. We laten de tijd niet zomaar voorbijrazen. Samen gaan we kijken naar jouw voornemens. Na een korte terugblik op het afgelopen jaar, kijken we vooruit. In de GOED2022 workshops spreek je je wensen en plannen uit voor het komende jaar. Daarnaast maak je een ontdekkingsreis naar jouw kernwaarden en neem je een duik in je morele competenties. Je leert over jouw sterke kwaliteiten. Als de basis eenmaal staat, lukt het je om je doelen haalbaar te maken.

Doe je mee?

Jouw voornemens zijn het waard om je aan te houden! Doe je mee? Ik sta naast je om je te ondersteunen. Mail of bel voor een vrijblijvende afspraak. Dat kan online of in de praktijk. Als we elkaar een beetje kennen en ik jouw wensen heb gehoord, maak ik een plan op maat. Lijkt het je prettiger in een kleine groep met anderen je voornemens uit te laten komen, laat het me dan weten. Bij voldoende belangstelling (4 tot 6 personen) gaan we met zijn allen van start.

Speciale aanbieding

Aanmelding in de maand december en januari is er een speciale aanbieding van €79,50 (normaal €127,50) voor een GOED2022 startplan. Hiervoor gaan we samen vol  aan de slag met een persoonlijk advies en plan van aanpak als resultaat.