Hoe ziet jouw komende zomer eruit?

Wordt het luieren of kuieren?
Wordt het iets cultureels, sportief, culinair of vooral zijn in de natuur?
Ga je voor een wandeling, op de fiets,  kuierend of ga je op in een stevige hike?
Met een accentje van passie, betekenis, belangrijk of het avontuur?
Kortom wil je jezelf, partner, gezin of een collega eens verrassen, vraag gerust bovenstaande zomerkaart aan en creëer zo een verrassend zomers uitje.

Aan de slag met energie, motivatie en veerkracht

Als speciale zomeractie  bied ik een vitaliteitsarrangement aan. Hierin gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke vitaliteit. In een dagdeel van ongeveer 4 uur  geven we stevige richting aan jouw persoonlijke vitaliteit.
Aan de hand van een vitaliteitsfundament gaan we gericht aan de slag met jouw energie, motivatie en veerkracht. Daar waar jouw behoefte het grootst is. Met dit portie zomervitaliteit kun je met gerust hart het najaar in. Om zo met voldoende power en weerbaarheid de uitdagingen en veranderingen met voldoende  energie aan te gaan.

‘De Vitale Zomer’ aanbieding

Voor €395,00 ontvang je in dagdeel van 4 uur, vele inspirerende inzichten en tools om het komende najaar met energie, motivatie en veerkracht duidelijke richting te geven met goede weerbaarheid regie te geven aan je dagelijkse leven en werk. We hebben gesprekken, komen in beweging en laten dingen bezinken. Dit doen we op een locatie met goede faciliteiten en midden in een groenrijke omgeving. Voordat je weer naar huis gaat, sluiten we af met een gezonde lunch.

Via onderstaand aanmeldingsformulier kun je je inschrijven of meer informatie aanvragen.

Fijne zomer!