Een blokje om..

Hoe simpel kan het zijn. Je stapt naar buiten en laat je gedachten de vrije loop. Ondertussen zie je de bomen en de vogels, je hoort en ruikt de geluiden van buiten en de natuur. Laten we naar buiten gaan, in plaats van binnen blijven en oplopen tegen innerlijke obstakels en zo opgesloten blijven in gedachten. Laten we een blokje om gaan!

Lopen heeft een krachtige invloed op ons brein, onze mentale staat. Diepere gedachten kunnen behoorlijk verontrustend zijn. Stress over je bedrijf of privé, het nemen van ingrijpende beslissingen, reacties afwachten, worstelen met dillema’s. Het brein is niet gek op zulke bedreigingen van ons welzijn en zal proberen alle vooruitgang te blokkeren.

Tijdens het lopen is het brein niet bezig met beschermen. Al wandelend doen we niets anders dan het volgen van het pad en om ons heen kijken. De ideeën die in ons onbewuste ontstaan, bijvoorbeeld oplossingen voor bepaalde situaties, creatieve ideeën, borrelen nog steeds op. En omdat we in beweging zijn staan ze minder onder druk. Zo krijgen ze meer kans om op de voorgrond te treden. Tijdens een blokje om werken we op een soepele manier aan onze persoonlijke eigenschappen (moed, zelfvertrouwen, focus, creativiteit, initiatief).

Een Blokje om samen met de vitaliteitscoach.

We zijn buiten in beweging en met gerichte vragen van de vitaliteitscoach maken we ruimte vrij in ons brein. Er ontstaan nieuwe ideeën, goede oplossingen en wellicht daadkrachtiger handelen. Met als extra bonus ook nog eens meer energie en fitheid.
Tijd is vaak schaars. Om het blokje om extra inhoud te geven en als een stok achter de deur,  kom ik je gewoon ophalen van waar jij wil, om zo min mogelijk tijd te verliezen.

Inhoud ‘Blokje om’

Een blokje om duurt minimaal 30 minuten. Jijzelf bepaalt het tempo.
Er kan een keuze gemaakt worden uit drie soorten blokjes om:

Een motivatie- blokje om
In dit blokje staan onderwerpen centraal, die jou fysiek en/of  mentaal in beweging kunnen zetten richting nieuwe en betekenisvolle activiteiten in jouw dagelijkse leven.

Een energiek- blokje om
In een energiek blokje staan onderwerpen centraal die te maken hebben met jouw dagelijkse energie. Wat geeft jou energie en hoe kom je aan meer dagelijkse energie? Hoe hou je een goede balans in jouw energiehuishouding?

Een veerkrachtig- blokje om
In een veerkrachtig blokje hebben we het over omgaan met tegenslagen. Struikelen, vallen en weer opstaan. Hoe kun je, je tegenslagen zo dragelijk mogelijk maken.

‘Blokje om’ najaarsactie?’

Voor drie blokjes betaal je €99,50 (ongeveer 30 minuten per keer ). We starten vanaf jouw huis, werkplek of andere locatie naar keuze, voor een motivatie, energiek of veerkrachtig blokje. Het blokje om is vooral laagdrempelig, tijdsefficiënt en verhelderend. Wil je het een keer uitproberen? Prima je bent van harte welkom.