Een blokje om..

Hoe simpel kan het zijn. Je stapt naar buiten en laat je gedachten de vrije loop. Ondertussen zie je de bomen en de vogels, je hoort de geluiden van de stad, je ruikt het groen. Laten we naar buiten gaan, in plaats van binnen blijven en oplopen tegen innerlijke obstakels en zo opgesloten blijven in gedachten. Laten we een blokje om gaan!

Lopen heeft een krachtige invloed op ons brein, onze mentale staat. Diepere gedachten kunnen behoorlijk verontrustend zijn. Stress over je bedrijf of privé, het nemen van ingrijpende beslissingen, reacties afwachten… Het brein is niet gek op zulke bedreigingen van ons welzijn en zal proberen alle vooruitgang te blokkeren.

Tijdens het lopen is het brein niet bezig met beschermen. Al wandelend doen we niets anders dan het volgen van het pad en om ons heen kijken. De ideeën die in ons onbewuste ontstaan, bijvoorbeeld oplossingen voor bepaalde situaties, creatieve ideeën, borrelen nog steeds op. En omdat we in beweging zijn staan ze minder onder druk. Zo krijgen ze meer kans om op de voorgrond te treden. Tijdens een blokje om werken we op een soepele manier aan onze ondernemerseigenschappen (moed, zelfvertrouwen, focus, creativiteit, initiatief).

Voor souplesse gaan

Uit een jaarlijks onderzoek van verzekeraar Reaal over de zorgen van een ondernemer, komt naar voren dat ruim de helft van de ondernemers vaak niet goed slaapt vanwege zorgen over de eigen zaak. Ze ondervinden problemen met het vinden van de juiste balans tussen privé en werk en het omgaan met ‘moeilijk’ personeel. Het resultaat is vaak stress, verminderde energie en onzekerheden die verlammend werken op succesvol ondernemen.

 Met een Blokje om maken we ruimte vrij in ons brein. Er ontstaan nieuwe ideeën, goede oplossingen en daadkrachtiger handelen. Met als extra bonus ook nog eens meer energie en een grotere fitheid.
Ondernemers willen het liefst zo efficiënt mogelijk hun doelen halen. Tijd is vaak schaars. Om het blokje extra inhoud te geven en als een stok achter de deur,  komt de coach je gewoon ophalen.

Inhoud ‘Blokje om’

Een blokje om duurt 30 of 45 minuten.
Er kan een keuze gemaakt worden uit drie soorten Blokjes om:

De succesloop
Een vitaal blokje om waarbij nieuwe ‘ruimte’ in het hoofd ontstaat voor creatieve oplossingen en daadkrachtige handelingen.

De energieloop
Een energiek blokje om, waarbij we werken aan een soepel en mobiel lichaam en een gezonde leef- en werkstijl aandacht krijgt.

De Fitloop
Een Fit blokje om naast ons brein ook het lichaam te prikkelen voor een betere conditie.

‘Blokje om’ Decemberactie ‘Hoor wie klopt daar?’

Het eerste blokje is €27,50. Bij afname van drie exclusieve blokjes krijg je het eerste blokje cadeau. Voor drie blokjes betaal €99,50 (ongeveer 30 minuten per keer ). We starten vanaf jouw huis of je werk voor een succes, energie of fitloop. Dit is laagdrempelig, tijdsefficiënt en daadkrachtig. Wil je een keer uitproberen? Prima je van harte welkom.

‘Blokje om’